Logo Humaniora Color SVG

Praktische info

CASPR

Sinds enkele jaren zijn onze Broederscholen overgestapt naar een nieuw platform. Via CASPR kunnen leerlingen en ouders inzicht krijgen in de behaalde punten, rapporten, afwezigheden, de agenda en het leerlingvolgsysteem.

Leerlingen kunnen aanmelden met het e-mailadres van de school. De ouders kunnen met hun eigen e-mailadres inloggen. Via deze link bereik je het platform: https://kolvw.caspr.be/

Hoe je als ouder je account op CASPR activeert, lees je in de handleiding hieronder.

Schooluren

Maandag8.35 u - 16.45 u
Dinsdag8.35 u - 16.45 u
Woensdag8.35 u - 12.10 u
Donderdag8.35 u - 16.45 u
Vrijdag8.35 u - 16.45 u

Schoolboeken

De Broederscholen werken samen met Studieshop voor de aankoop en verhuur van de schoolboeken. Dit betekent dat alles geregeld wordt met de Studieshop (bestelling en betaling, vragen en opmerkingen) en dat de boekenpakketten aan huis zullen worden geleverd.

Boeken bestellen?

De bestelfolder met alle praktische info omtrent het bestellen van je boeken vind je hier! Je kan de hele werkwijze ook steeds terugvinden op de website van Studieshop: Studieshop - Hoe moet ik bestellen?

Korte werkwijze:

  • Surf naar www.studieshop.be
  • Scroll naar "Bestel jouw studiepakket"
  • Kies een opleiding/instelling: Broederschool handel, Sint-Niklaas
  • Kies een leermiddelenlijst: duid jouw nieuwe richting aan.
  • Klik op "Verder" om je bestelling te plaatsen en af te ronden

Wanneer bestel ik mijn boeken?

Bestel bij voorkeur je boeken vóór  15 juli! Op die manier ben je er zeker van dat je je boekenpakket tijdig ontvangt voor de start van het nieuwe schooljaar.  

Schoolreglement

Bij inschrijving in onze school verklaar je je akkoord met het schoolreglement. Dit schoolreglement kan je hieronder raadplegen.